Reklámcukor céges logóval emblémázva

Reklámédességgel promótálni egy terméket vagy vállalkozást egyértelműen jó ötlet, ezt mindenki tudja. Így egyáltalán nem véletlen, hogy a reklámajándékok jelentős részét az apró, logózott édességek teszik ki, melyek között a reklámcukorkák mindenképpen előkelő helyet foglalnak el.

Legyen az töltött vagy töltetlen, mentolos vagy gyümölcsös, esetleg finoman olvadó szőlőcukor – a jelenlegi és jövőbeni klienseid mindenképpen összekapcsolják majd a termékedet vagy cégedet a cukorkák által kiváltott kellemes érzésekkel!

Nincs más hátra, mint előre – válassz kedved szerint a reklámcukorkáink közül, tervezz rá színes, jópofa logót, hogy a következő kiállításon vagy konferencián marketing üzeneted biztos célba érjen.

Apró méretük és viszonylag hosszú szavatossági idejük miatt akár kis promóciós csomagokba, borítékokba vagy esetleg - az ünnepi időszak közeledtére való tekintettel - Mikuláscsomagokba is teheted őket!

Amit mindenképpen érdemes tudni a cukorkákról, az többek között az, hogy mivel minden rendelés egyedi, így az árat is egyedileg kalkuláljuk, mely egyebek mellett függ a rendelés mennyiségétől, méretétől, a grafika színeinek számától, bonyolultságától, ezért kérdéseiddel nyugodtan fordulj hozzánk e-mailben vagy telefonon!

Akkor lássuk is, hogy miből élünk!


5-6 gr-os reklámcukorka (38-0004)


Egyik sláger termékünk a vegyes gyümölcs vagy mentol ízesítésű töltetlen reklámcukor. Nincs mit cifrázni: ár-érték aránya kitűnő, íze finom és ez a reklám édesség rendelkezik a legkisebb minimális rendelési mennyiséggel, amely 20 kg (1kg = kb 160 db-ot takar, egy szem nagyjából 5-6 gr), ezért kisebb vállalkozásoknak is teljesen ideális!
A csomagolópapír fajtája miatt a logózást maximum 3-4 direkt színnel végezzük, a gyártási idő kb 3 hét, ezért ne hagyd az utolsó pillanatra.

Reklám cukor hegesztett fólia csomagolásban (27-0010)


Az előző termékünknél valamivel kisebb, viszont hasonló népszerűségnek örvend a 4 gr-os, kemény reklámcukorka, mely szintén gyümölcsös és mentolos ízben áll rendelkezésedre.

Kisebb mérete azonban ne tévesszen meg, hiszen a reklámédesség tasakjának méretéből adódó több, mint 16 cm2-es felületre bőven elférhet egy viszonylag nagyobb logó, vicces grafika - nyugodtan engedd szabadon a fantáziádat!

Ebből a termékből minimum 25 kg-ot rendelhetsz, (kb 6250 db keménycukorkát jelent) ami kb 3 hét alatt készül el.

Mini reklám cukor (24-0001)

Végül, de nem utolsó sorban következzen legkisebb reklámcukrunk, amely amilyen kicsi, olyan populáris!

Ez az egyedileg logózott reklámcukorka gyümölcsös vagy mentolos ízesítéssel rendelhető!

A mini cukorka méretéből adódóan fóliájára 1-2 színes logót javaslunk, de a cukorka szárnyacskáit a logó színeire színezve feltűnő reklámédességet kaphatsz.

Ebből a céges cukorkából a minimális rendelési mennyiség 40 kg (1 kg= kb 465 szem, egy szem pedig kb. 2-2,5 gr), az átfutási idő kb. 4 hét, szavatosságukat pedig 12 hónapig őrzik meg.

2017. 10. 04.