Egyedi reklám szaloncukor nélkül nincsen céges karácsony

Igaz ugyan, hogy még csak most köszöntött be az ősz, viszont érdemes előre tervezni, és már most megrendelni a téli reklámajándékokat. Bizonyára minden alkalmazottad illetve céges partnered örömmel fogadja majd az édes, logózott szaloncukrokat, melyek nélkül nincsen céges karácsony!

Fontos tudni, hogy az egyedi szaloncukrok árát egyedileg kalkuláljuk, mely függ a rendelt mennyiségtől, a mérettől, a grafika bonyolultságától és egyéb tényezőktől.

Lássuk akkor a felhozatalt!

Egyedi szaloncukor többféle ízben (38-0005)

Egyik nagy sikerű termékünk a lédig logózott szaloncukor, melynek vékony fóliája ideális reklámfelületként funkcionálhat vállalkozásod népszerűsítésére.

Az emblémázáshoz 1-2 színt választhatsz, és így garantált az elegáns, ízléses megjelenés!

Ami a töltelékeket illeti, jó hírünk van, hiszen többféle árkategóriájú töltelékből válogathatsz ízlésednek és büdzsédnek megfelelően.

Ezekből az egyedi szaloncukrokból a minimális rendelési mennyiség 30 kg, a gyártási idő körülbelül 4 hét.

Dobozos logózott szaloncukor (99-0038)

Amennyiben dobozban szeretnéd a céges szaloncukrokat átadni, lehetőséged van nagyobb és kisebb kiszerelések választására is.

A nagyobb kiszerelés 400 illetve 500 gr egyedi szaloncukrot takar, egyedileg emblémázott ládikó formájú papírdobozban.

Ha kisebb kiszerelést szeretnél, akkor az egyik variáció az egyedileg emblémázott dobozos reklámszaloncukor, mely dobozonként 250 gr logózott édességet jelent.

A papírdobozokra célszerű izgalmas, figyelemfelkeltő grafikát választani annak érdekében, hogy az új ügyfeleid is jobban megjegyezzék céged logóját.

A dobozokat különböző ízesítésű egyedileg nem logózható kézműves szaloncukorral is kérheted.

 

Reklám szaloncukor organza tasakban (99-0039)

A másik, kisebb kiszereléses opció az áttetsző, organza tasakos céges szaloncukor.

Különböző méretű tasakok közül választhatsz, csak arra figyelj, hogy az egyedi szaloncukorból a minimális rendelési mennyiség 30 kg.

A logózott szaloncukor helyett választhatsz embléma nélküli retro (selyempapír+alufóliás) csomagolásút is.

 

Csokigolyók szaloncukor formájú papírdobozban

Végül, de nem utolsó sorban az egyik legközkedveltebb termékünk a bonbonok illetve csokigolyók ízléses szelekciója szaloncukor formájú papírdobozban.

Az egyedi gyártású doboz 4 db mogyorós bonbont vagy 3 db csokigolyót rejthet magában.

Ezek a töltelékek standard felirattal rendelkeznek, így a logózásukra nincs lehetőség, viszont a papírdoboz egyedileg emblémázható színes logóval, grafikával vagy fotóval!

Ennek a dobozos szaloncukor-kollekciónak az átfutási ideje általában 1-2 hét.

2017. 09. 25.