Vásárlási feltételek

Az alábbi információk az árajánlataink szerves részét képezik, rendelés esetén automatikusan elfogadásra kerülnek.

ÁLTALÁNOS
Az általános feltételek minden rendelésre érvényesek.
Elkerülhetetlen változtatások esetén írásban kell egyeztetnünk.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy a tőlünk rendelt vagy általunk kifejlesztett termékeket használjuk a saját promóciós kampányainkban online és offline egyaránt (weboldal, katalógus, e-mail stb…). A legyártott termékekről készült fotókat referenciaként weboldalunkon és egyéb nyomtatott anyagainkban felhasználhatjuk.
Kérjük, írásban jelezd, ha ehhez nem járulsz hozzá.
Az Indico Design Kft. által megtervezett egyedi termékek, grafikák és az elkészített fotók - szerzői jogvédelem alá tartoznak! Ezek engedély nélküli használata jogi következményekkel jár!

MINTA
Az ajánlatban/látványterven/weboldalon szereplő fotók és a tényleges termék színei, anyaga és minősége közötti különbségért nem vállalunk felelősséget, kivéve, ha a mintatermék megtekintésre került. Amennyiben mintatermék nem került megtekintésre, a fotók és a rendelt termék közötti esetleges színkülönbségek nem képezhetik reklamáció alapját. Minta termék megrendelése írásban történik.
A minták beszerzésének ideje raktárkészlettől vagy beszállítótól függ.
A minta termékkel együtt egy szállítólevelet küldünk.
A minta termék árát csak abban az esetben számlázzuk ki, ha a terméket nem kapjuk vissza.
Bizonyos nehezen beszerezhető (külföldi) termékeknél az áru értékét az import szállítási és banki költségek megnövelhetik.

EMBLÉMÁZÁS / GRAFIKA
A Pantone színek mázolt fehér papírra közel 100%-os pontossággal felvihetők.
Színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak más anyagra való emblémázás során.
Ezek a különbségek nem képezhetik reklamáció alapját.
Grafikai követelmények emblémázáshoz: direkt színeknél: vektoros formátum, lehetséges kiterjesztések: .cdr (Corel Draw 12), .ai (Adobe Illustrator CS5), Pantone színkódok feltüntetésével 4 szín colornál: kompozit pdf esetleg .jpg, CMYK (nem RGB), 300 dpi
A kapott szövegben, feliratban levő elírásokért felelősséget nem vállalunk, nem ellenőrizük az anyagot ilyen szempontból.
Az árak csak pontos grafika birtokában érvényesek, ennek hiányában az áraink csak tájékoztató jellegűek!
Amennyiben a 2. látványterv sem kerül elfogadásra és további grafikák készítése szüksges, felárat számolunk fel: 10.000 Ft+ÁFA/minden megkezdett óra. Amennyiben a termékre kerülő grafika és látványterv nálunk készül, de a termék nem cégünknél kerül legyártásra, akkor 50.000 Ft+ÁFA/grafikai díjat számlázunk ki.

ÁRAJÁNLATOK / ÁRAK / MEGRENDELÉS / TERMÉKEK
Az árajánlatban szereplő árak az ÁFÁt nem tartalmazzák!
Az árajánlatok érvényességi ideje: 8 nap, de az érvényességi idő függhet a deviza ingadozásától (vagy pendrive-ok esetében a chipek árának ingadozásától) is.
Az árváltoztatás jogát, az USD/EUR ingadozásának függvényében fenntartjuk.
Ajánlatunk kizárólag az ott leírt paraméterek esetén érvényes (mennyiség, grafika, termék), bármilyen változás esetén új árat kell kalkulálnunk. (Pl. 500 db toll 30 Ft-ba került, de ha végül csak 200 db-ot rendelsz, akkor a végleges ár magasabb lesz 30 Ft-nál!)
Csak írásos megrendelést fogadunk el.
A rendelést az elfogadott látványterv alapján indítjuk el, a nem megfelelő vagy hiányos látványterv elfogadásából fakadó hibás gyártással kapcsolatban reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Minimális rendelési összeg: nettó 30.000 Ft.

Az ajánlatban szereplő fotók és a tényleges termék színei, anyaga és minősége közötti különbségért nem vállalunk felelősséget, kivéve, ha a mintatermék megtekintésre került. Ezért javasoljuk a minta megtekintését, mert a rendelés után a fotó és a fizikai termék közötti különbségek nem képezhetik reklamáció alapját.

Nagy mennyiségű egyedi gyártásnál a kézhez kapott mennyiség +/- 5/10%-kal eltérhet a rendelt mennyiségtől.
Ez alapján a különbözet alapján történik a számlázás.

Rendelés előtt a raktárkészlet egyeztetése szükséges, mert bizonyos termékek nagyon gyorsan elfogynak!
Többször előfordult, hogy az adott termék az árajánlat elküldésekor még volt raktáron, de a rendelés napjára már elfogyott.

Nagy mennyiségű rendelésnél egy színen belül előfordulhatnak árnyalatbeli különbségek. (pl. 5000 db kék toll rendelésénél 1000 db kicsit világosabb árnyalatú, mint a maradék 4000 db)
Utánrendelésnél is előfordulhat, hogy az utánrendelt termék bár ugyanattól a gyártótól, de már egy másik gyártásból van, így eltérhet színben, anyagban, kivitelezésben, esetleg méretben az előző rendelésből származó terméktől (ezért minta megtekintése javasolt). Ezt előre sajnos nem minden esetben tudjuk kiszűrni és ez nem adhat okot reklamációra.

Nagy darabszámban géppel csomagolt édességeknél (négyzetcsoki, cukorka, szőlőcukor, keksz, szaloncukor stb..) a papír vagy fólia csomagolásnál elcsúszás lehetséges, ami nem képezheti reklamáció alapját.

Fólia csomagolásra csak megközelítő Pantone színeket tudunk nyomtatni és több színes nyomtatásnál előfordulhat, hogy a színek nem pontosan illeszkednek egymáshoz. Ezek nem adhatnak okot reklamációra.

Stresszoldós termékek sűrűsége, színe, mérete és súlya a formába öntés miatt változhat, ami gátolhatja a pontos és egyforma nyomatot. A nyomat a termék egyenletlensége miatt megtöredezhet. Ez nem képezheti reklamáció alapját.

Gravírozásnál az embléma "színe" előre nem meghatározható, függ a termék anyagától.

A textil termékek (pólók, váaszontáskák stb...) mosásnál összemehetnek.

A koronavírus okozta előrelátható kereskedelmi fennakadások, így különösen, de nem kizárólagosan rendezvények lemondása, szállítási problémák okán - szerződés eltérő rendelkezése hiányában – megrendeléstől,  illetve szerződéstől való elállást nem áll módunkban elfogadni.

Kérjük tehát, hogy a fentieket a megrendelések leadását, ill. annak visszaigazolását/ jóváhagyását megelőzően mérlegeljék, és azt, ezek figyelembevételével tegyék meg.

Amennyiben a rendelés időben való elindítása a megrendelő jóváhagyása miatt késik, így a határidő csúszása nem lehet reklamáció alapja és emiatt a teljesítés nem tekinthető hibásnak.


A megrendelt termékeket max 15 napig tároljuk!
Számlázás módja: e-számlázás