Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS
Az általános feltételek minden rendelésre érvényesek.
Elkerülhetetlen változtatások esetén írásban kell egyeztetnünk.
Fenntartjuk a jogot arra, hogy a tőlünk rendelt vagy általunk kifejlesztett termékeket használjuk a saját promóciós kampányainkban online és offline egyaránt (weboldal, katalógus, e-mail stb…).
Kérjük, írásban jelezd, ha ehhez nem járulsz hozzá.
Az Indico Design Kft. által megtervezett egyedi termékek, grafikák és az elkészített fotók - szerzői jogvédelem alá tartoznak!

EMBLÉMÁZÁS / GRAFIKA
A Pantone színek mázolt fehér papírra közel 100%-os pontossággal felvihetők.
Színárnyalatbeli különbségek előfordulhatnak más anyagra való emblémázás során.
Ezek a különbségek nem képezhetik reklamáció alapját.
Grafikai követelmények emblémázáshoz: direkt színeknél: vektoros formátum, lehetséges kiterjesztések: .cdr (Corel Draw 12), .ai (Adobe Illustrator CS5), Pantone színkódok feltüntetésével 4 szín colornál: kompozit pdf esetleg .jpg, CMYK (nem RGB), 300 dpi
Az árak csak pontos grafika birtokában érvényesek, ennek hiányában az áraink csak tájékoztató jellegűek!

ÁRAJÁNLATOK / ÁRAK / MEGRENDELÉS
Az árajánlatban szereplő árak az ÁFÁt nem tartalmazzák!
Az árajánlatok érvényességi ideje: 8 nap, de az érvényességi idő függhet a deviza ingadozásától (vagy pendrive-ok esetében a chipek árának ingadozásától) is.
Az árváltoztatás jogát, az USD/EUR ingadozásának függvényében fenntartjuk.
Ajánlatunk kizárólag az ott leírt paraméterek esetén érvényes (mennyiség, grafika, termék), bármilyen változás esetén új árat kell kalkulálnunk. (Pl. 500 db toll 30 Ft-ba került, de ha végül csak 200 db-ot rendelsz, akkor a végleges ár magasabb lesz 30 Ft-nál!)
Csak írásos megrendelést fogadunk el.

Minimális rendelési összeg: nettó 30.000 Ft.

Az ajánlatban szereplő fotók és a tényleges termék színei, anyaga és minősége közötti különbségért nem vállalunk felelősséget, kivéve, ha a mintatermék megtekintésre került. Ezért javasoljuk a minta megtekintését, mert a rendelés után a fotó és a fizikai termék közötti különbségek nem képezhetik reklamáció alapját.

Nagy mennyiségű egyedi gyártásnál a kézhez kapott mennyiség +/- 5/10%-kal eltérhet a rendelt mennyiségtől.
Ez alapján a különbözet alapján történik a számlázás.

Rendelés előtt a raktárkészlet egyeztetése szükséges, mert bizonyos termékek nagyon gyorsan elfogynak!
Többször előfordult, hogy az adott termék az árajánlat elküldésekor még volt raktáron, de a rendelés napjára már elfogyott.

Nagy mennyiségű rendelésnél egy színen belül előfordulhatnak árnyalatbeli különbségek. (pl. 5000 db kék toll rendelésénél 1000 db kicsit világosabb árnyalatú, mint a maradék 4000 db) Ezt előre sajnos, nem minden esetben tudjuk kiszűrni és ez nem adhat okot reklamációra.

MINTA
Az ajánlatban/weboldalon szereplő fotók és a tényleges termék színei, anyaga és minősége közötti különbségért nem vállalunk felelősséget, kivéve, ha a mintatermék megtekintésre került. Minta termék megrendelése írásban történik.
A minták beszerzésének ideje raktárkészlettől vagy beszállítótól függ.
A minta termékkel együtt egy szállítólevelet küldünk.
A minta termék árát csak abban az esetben számlázzuk ki, ha a terméket nem kapjuk vissza.
Bizonyos nehezen beszerezhető (külföldi) termékeknél az áru értékét az import szállítási és banki költségek megnövelhetik.

A megrendelt termékeket max 15 napig tároljuk!
Számlázás módja: e-számlázás