Ilyen reklámédességeket válassz kiállításokra, rendezvényekre!

Édességgel, finomságokkal reklámozni hálás dolog. Ezen nincs mit magyarázni :) Reklámédességek széles választékát találod nálunk, válogass bátran reklámcsokik, pralinék, reklámcukrok és kekszek között. Mint sok visszatérő ügyfelünk, képviseld Te is cégedet ötletes és finom reklámajándékkal kiállításokon, rendezvényeken vagy sajtótájékoztatókon. Az alábbiakban megtudhatod melyek azok az édességek, melyeket expókra, börzékre ajánlunk.

A reklámcsoki évek óta a legnépszerűbb szóróajándék, legyen az mini, közepes, töltött vagy táblás. Ha már pénzt fektetsz a reklámozásba, mindenképpen élj a csomagolás adta lehetőségekkel és válassz színes, ötletes, feltűnő grafikát vagy fotót a logózáshoz. A jó hír az, hogy több ezres darabszámnál már kérheted kétféle grafikával is a csokikat, így akár két fontos termékedet is promótálhatod. Akkor se ijedj meg, ha első blikkre kicsit soknak találod a minimális rendelési mennyiséget, mert száraz, hűvös helyen tárolva 6 hónapig elállnak.

Mini reklámcsoki (00-0136)


Az 5 gr-os, egyedi papírba csomagolt, logózott mini csokinkból rendelhetsz tej- illetve étcsokis verziót is. A minimális rendelési mennyiség 500 db, amivel csak az a baj, hogy hamar elfogy :) Kiállításra mindenképpen többet vigyél!


20 gr-os mini táblás reklám csokoládé (00-0135)


Ha nagyobb méretű reklámédességgel szeretnél kedveskedni jelenlegi és jövőbeni partnereidnek és nagyobb felületen szeretnéd marketing üzenetedet megjeleníteni, akkor válaszd a 20 gr-os logózott reklámcsokinkat, melyből a minimális rendelési mennyiség mindössze 200 db.

Négyzet reklámcsoki (25-0102)


A legnépszerűbb logós reklámcsokoládénk kétségkívül a 4 gr-os mini csoki, melyből a minimális rendelési mennyiség 2000 db és alap esetben kérheted tej- vagy étcsokiból.

Ezeken kívül készítettünk már fehércsokisat (nagyon népszerű és finom), narancsos csokisat és xiliteset is.

Az ízesítésen kívül a fóliák színét is variálhatod, lehet arany vagy ezüst és így a grafikád színeivel is összhangba hozhatod.

Töltött vagy töltetlen cég logós praliné (12 gr) (25-0010/25-0011)


Ha valami igazán exkluzív meglepetést szeretnél ügyfeleidnek, akkor az egyedi papírgyűrűbe csomagolt 12gr-os praliné nagyszerű alternatíva! Választhatsz marcipános vagy egyéb ízesítésű krémes tölteléket is ehhez a reklámédességhez – sőt, kérheted akár papírdobozkában is.

Ezen termékünk esetében a minimális rendelési mennyiség 500 db, mely kb. 2 hét alatt készül el.

Alkoholos logózott praliné (17 gr) (00-0137)


A bevállalósabbak kérhetnek 200 db-tól rendelhető alkoholos krémmel töltött 17gr-os reklám pralinét is, ami a rendelés után már 3-5 nap alatt el is készül.

A reklámcsokoládék mellett a logózott reklámcukorkák is kitűnő eszközként szolgálnak céged népszerűsítésére!

Logózott reklámcukor (38-0004)


Egyik népszerű termékünk az apró, vegyes gyümölcs vagy mentol ízesítésű töltetlen reklámcukorka.

Egy szem kb. 5-6 gr-os, melyből a minimális rendelési mennyiség 20 kg (1 kg = 160 db).

A fóliára akár 3 szín is nyomtatható ám árajánlatot csak a pontos grafika és méret ismeretében tudunk adni!

Reklámcukorka (hegesztett fóliában) (27-0010)


Ha egy leheletnyivel kisebb cukorkát szánsz ügyfeleidnek, akkor az előzőhöz nagyon hasonló, 3-4gr-os reklámcukorkánk lehet a megfelelő választás számodra, melyből minimálisan 25kg-ot rendelhetesz.

A fólia végét nem csavarjuk, hanem heggesztjük, ezért valamivel nagyobb egybefüggő felületen logózható a csomagolás. 

Ha már szó esett a cukorkákról, ne feledkezzünk el a rágógumik adta marketing-lehetőségekről sem! Rágók esetében a reklámfelület viszonylag nagy, így érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

Reklám laprágó (63-1041)


Az ezüst fóliába és egyedileg logózott papírba csomagolt laprágó minden bizonnyal lelkes fogadtatásra talál majd célközönséged körében, hiszen ez a típusú rágó nem annyira gyakori. A 3gr-os reklámajándék minimális rendelési mennyisége 2000 db, a gyártási idő kb. 3 hét.

Logózott drazsé rágógumi (27-0052)


Egy másik sajátos opció lehet az 1000 darabtól rendelhető drazsé rágógumi, melyet bliszterben gyártunk le. A majdnem 34 cm2-es felületű dobozka viszonylag nagy platformot biztosít céged reklámozására.

Végül, de nem utolsó sorban következzenek a ropogós, finom logózott reklám kekszek!

Egész évben szinte bármilyen rendezvényre tökéletes választás, viszont a nyári promóciós anyagok szinte elengedhetetlen kelléke, hiszen a nagy melegben sem olvadnak meg. A kekszek gyártási ideje nagyjából 3-4 hét, minőségüket 6 hónapig őrzik meg.

Karamellás reklám keksz (60-0001)


Legnagyobb felületen 6gr-os ropogós karamellás kekszünkkel tudsz reklámozni, melyet már 5000 db-tól rendelhetsz.

Kakaós logózott keksz (60-0002)


Cégünk által kínált második legnépszerűbb és legköltséghatékonyabb reklámkeksz a 3 gr-os kakaós keksz logózható fólia csomagolásban.

A minimális rendelési mennyiség szintén 5000 db, viszont mérete és íze miatt ez is remek választás!

Amarettó keksz (60-0005)


Ha inkább valami kivételes reklámkeksszel szeretnél kedveskedni jelenlegi és jövőbeni ügyfeleidnek, akkor mindenképpen az olasz amarettó ízű kekszünket ajánljuk, melynek nyomtatható tasakja a kis méret ellenére is nagyszerű platformot biztosít céged népszerűsítésére!

Ebből a kis kerek, 1 gr-os, egyesével csomagolt reklámédességből a minimális rendelési mennyiség 5000 db. Mindenképpen érdemes kipróbálni!

2017. 09. 19.