Adventi csoki kalendárium, csoki adventi naptár karácsonyi céges ajándéknak

Ha tél, akkor karácsony, ha karácsony, akkor advent, ha adventi időszak, akkor pedig az adventi naptár nem hiányozhat! Szerencsére a csokis adventi kalendárium (már) nem csak a gyerekek kiváltsága, hiszen céges ajándékként kollégák és ügyfelek is kaphatják.

A naptár- és csokiformák sokszínűsége, valamint a dobozra nyomtatható grafikák végtelen tárháza miatt az egyedi grafikával ellátott csoki adventi naptárak igencsak eltérnek a szokványostól!

Szerény véleményünk szerint ezt a pompás reklámlehetőséget bizony vétek lenne parlagon hagyni, úgyhogy ne habozz, és használd ki a lehetőséget!

Legyen akár tradicionális, jópofa, vicces vagy esetleg pikáns – a lényeg az, hogy a Te finom, promóciós adventi csoki naptárad dobja fel a hangulatot az ünnepi hetekben ügyfeleid irodájában.

Az adventi naptár príma reklámplatformot biztosít, hiszen a csomagolásra szánt grafikának csak a képzeleted szabhat csak határt.

Az adventi csoki kalendáriumok árát egyedileg kalkuláljuk méret, mennyiség, és fajta alapján – ha kérdésed van, nyugodtan keress minket e-mailben vagy telefonon.

Akkor lássuk is, hogy milyen opciókban érdemes gondolkodnod, amikor az idei év karácsonyi, promóciós ajándékain töröd a fejed.

 

Klasszikus csoki adventi naptár


Ha inkább a tradicionális megoldásokat kedveled, akkor figyelmedbe ajánljuk ezt a hagyományos, tejcsokoládés adventi naptárt, mely értelemszerűen 24 db csokit tartalmaz.

A bónusz az az, hogy három féle méretben is elérhető – mini, közepes és nagy méretben.

A legkisebb, mini méret is bőséges reklámfelületet biztosít a maga 200x142 mm méretével, a közepes változatnál ez már 197x284mm, a klasszikus, ”nagy testvérről” nem is beszélve, mely a 250x345m-es méretével logózás szempontjából maga a tökély.

Bármelyik méretet is választod, jól fogsz járni vele, hiszen jóformán bármit kérhetsz rá – legyen az szimpla logó, felirat, grafika vagy fotó. Mindegyik fajtából a minimális rendelési mennyiség 100 db, viszont aggodalomra semmi ok, mert biztos, hogy hamar elfogynak.

 

Egyedi formájú adventi naptár csoki

Netán valami formabontóra vadászol? Helyes. Ez esetben javaslatunk az egyedi formájú adventi csoki kalendárium – például kamion vagy laptop formában.

Hogy nem láttál még ilyet?

Valószínűleg ügyfeleid sem, szóval egész nyugodtan villants ezekkel a karácsonyi reklámajándékokkal!

Mert ami meghökkentő vagy szokatlan, az amúgy is jobban belevésődik az emlékezetünkbe.

Ez pedig nem elhanyagolható fegyvertény, ha reklámozni szeretnéd a cégedet!

Választhatsz a már meglévő formák közül, de akár Te magad is megtervezheted a dizájnt attól függően, hogy mit szeretnél pontosan.

Amit erről az adventi csoki kalendáriumról érdemes tudni: a maximálisan kihasználható, emblémázható felület durván 375x250 ez a szett 24 csokiból áll, súlya nagyjából 65 gr (1 csoki kb.= 2,7 gr).

Ez a fajta csokis adventi naptár vígan elvan a polcon 6 hónapig, úgyhogy szerintünk ajándékozz belőle minél többet és minél nagylelkűbben, hiszen a minimális rendelési mennyiség 200 db.

A következő standard csokis adventi naptár formák közül választhatsz:

  • teherautó - méret: 400x213x12mm, minimális rendelési mennyiség: 50 db
  • busz - méret: 450x207x12mm, minimális rendelési mennyiség: 50 db
  • tűzoltóautó - méret: 412x218x12mm, minimális rendelési mennyiség: 50 db

 

Adventi naptár 5gr-os reklámcsokival


Ha a céges adventi csoki naptáradnál nem csak egyedi grafikát, hanem extra ünnepi külsőt is ugyanolyan fontosnak tartod, akkor ez az adventi csoki lesz Nálad a tuti befutó - hiszen ezeket arany, ezüst illetve holografikus ezüst dobozban gyártjuk le dombornyomott grafikával!

Természetesen a naptár logózásához különféle grafikákat illetve fotókat is választhatsz – ahogy jól esik!

Az adventi naptárban 24 darab, egyenként, ezüstszínű papírba csomagolt tejcsoki van, melynek külső papír borítása ugyancsak logózható.

A naptár paramétereit tekintve a nagyobb ”súlycsoportba” tartozik, hiszen emblémázható felülete 272x193 mm, súlya 190 gr, a minimális rendelési mennyisége 200 db.

 

Elegáns adventi kalendárium alkoholos krémmel töltött reklámcsokoládékkal


Befejezésképpen jöjjön az egyik sláger termékünk, az adventi naptár alkoholos töltelékű reklámcsokikkal!

Ezek a minőségi reklámcsokik egy cseppnyi alkohollal készülnek, és minden bizonnyal feldobják majd az ünnepek előtti időszakot.

Ami a csokik töltelékét illeti, a szinte kötelező pisztácia és csokoládé íz mellett, arra is módod van, hogy az éppen aktuális, elérhető további ízekből válassz.

A 24 db, egyenként kivehető csokik elegáns arany fóliáját körbeölelő papírgyűrűt szintén kedved szerint emblémázhatod.

Ez a csoki adventi naptár szintén rendelhető aranyozott, ezüstözött, dombornyomott dobozban – vagy akár sima fekete, matt színben, logózva és/vagy feliratozva.

Ez a csoki kalendárium 515 gr-os, logózható felülete 300x300mm, a minimális rendelési mennyiség pedig mindössze 50 db. Minden szempontból jó választás.

2017. 10. 10.