Reklám keksz céges logóval

Ha éppen nagyban azon gondolkodsz, hogy milyen ötletes és hasznos reklámajándékkal kedveskedj már meglévő illetve jövőbeni partnereidnek, akkor egy finom, logózott, egyedi reklámkeksz mindenféleképpen remek választás az év bármely szakaszában!

Pár falat keksz tavasszal egy meleg bögre teával? Naná!

Egy kicsi keksz nyáron a jegeskávé mellé? Mindenképpen!

Egy harapásnyi omlós keksz ősszel, egy jó kávéval? Jöhet!

Néhány szem roppanós keksz télen, egy finom csésze forró csokival? Egyértelműen igen!

Ezért bátran ajánljuk kekszeinket céges szóró ajándéknak pl. rendezvényekre, recepciókra vagy akár kiállításokra is.

A reklám kekszeket egyedi rendelésre gyártjuk le, így az árat is egyedileg kalkuláljuk ki, amely így függ a rendelt mennyiségtől, a kekszek méretétől és a csomagolásra választott grafikától.

6gr-os reklám keksz (60-0001)


Legnagyobb reklám kekszünk a 6 gr-os, ropogós karamell ízű keksz, emblémázható, nyomtatható műanyag fóliában.

A csomagolás méreténél fogva viszonylag nagy felületet biztosít a logózáshoz, így nyugodtan válassz akár nagyobb, bonyolultabb, látványosabb grafikát.

Bátran engedd el fantáziádat, amikor a csomagolásra szánt grafika tervezéséről van szó, biztosan remekül fog mutatni a több, mint 30 cm2-es logózható felületen!

Ennek a reklám karamellás keksznek a minimum rendelési mennyisége 5000 db, gyártási ideje kb 2 hét.

5gr-os logózott keksz (60-0002)


Az egyik legsikeresebb reklám kekszünk a közepes méretű, ropogós, kakaós keksz nyomtatható tasakban.

Ez az egyedi keksz 3 gr-os, így akár kis csomagba, borítékba is kerülhet, amennyiben szóró ajándéknak szánod.

A tasakra célszerű feltűnő színeket választani, hogy céged logójára mindenképpen felfigyeljenek és azt meg is jegyezzék.

A tasak méreteiből adódóan az emblémázáshoz több, mint 23 cm2 áll rendelkezésedre.

Ezeknek az egyesével csomagolt kekszeknek a minimum rendelési mennyisége szintén 5000 db, gyártási idejük hozzávetőlegesen ugyancsak 2 hét

Amarettó keksz egyedi csomagolásban (60-0005)


Azt már eldöntötted, hogy mindenképpen egyedi, céges kekszet szeretnél rendelni az előttünk álló ünnepi időszakra, viszont egyúttal valami különleges reklámajándékon is töröd a fejed?

Jó helyen jársz, ugyanis az olasz amarettó ízű kekszünk mind a két feltételnek maradéktalanul megfelel, és biztos minden jelenlegi és jövőbeni ügyfeled tetszését elnyeri majd!

Légy merész, és válassz figyelemfelkeltő, színes, nem mindennapi grafikát a kis kerek, egyedi, nem mindennapi kekszek nyomtatható tasakjára!

A közel 20 cm2-es emblémázható felületet érdemes teljesen kihasználnod, hogy vállalkozásod logóját mindenki megjegyezze, akinek csak a kezébe kerül ez a szóró ajándék.

Az egyesével csomagolt 1 gr-os kekszek minimális rendelési mennyisége 5400 db, a gyártási idejük kb. 2 hét, szavatossági idejük pedig 6 hónap.

2017. 10. 01.