Cikkek

reklám c vitamin, multivitamin egyedi grafikás tokban

Egyedi C vitamin, reklám multivitamin

A C-vitamin hatékony antioxidánsként hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. Egy tabletta a felnőtt szervezet számára ajánlott napi C-vitamin bevitel 100 %-át fedezi. C-vitamin kiegészítés akkor válhat szükségessé, ha a szervezet C-vitamin igénye megnövekedett (terhesség, szoptatás, dohányzás, fertőzések), ill. ha a bevitel igazoltan elégtelen (fogyókúra, egyoldalú táplálkozás). C-vitamin-tartalom: 80,0 mg/drazsé

Elolvasom
Logós csoki, céges csoki, reklámcsoki papírdobozban

Stílusos reklám csokik, reklámédességek céges ajándéknak

Az ünnepek közeledtével biztos már Te is elkezdtél azon filózgatni gondolkodni, hogy milyen promóciós csokoládét, reklámédességet is kellene rendelni az idei évre. Szerencsére nálunk a lehetőségek tárháza szinte végtelen, mert a klasszikustól a formabontóig, a kicsitől a nagyig, az egyszerűtől az exkluzívig jóformán mindent megtalálsz a termékeink között.

Elolvasom
raklapos csoki, reklámcsokik mini raklapon

Raklapos csoki avagy reklámcsokik mini raklapon

Már nagyban tombol a jó idő, ami sokak számára nem jelent mást, minthogy végre-valahára belevághatnak, illetve folytathatják álmaik otthonának építését. Amikor jövőbeni partnereid épp azt latolgatják, hogy melyik céggel is kellene együtt dolgozniuk a sok közül, egy fantáziadús reklámajándék megadhatja a végső lökést egy gyümölcsöző együttműködés kezdetéhez! Jó ha tudod, hogy egy kreatív megoldás mindig beindítja a fantáziát, tehát érdemes ezt kihasználni mikor frappáns ajándékötletekre vadászol!

Elolvasom
Reklám szélforgók, színes egyedi szélforgó papírból, logózott reklámajándék széforgó

Reklám szélforgók, egyedi szélforgók papírból

A szélforgók nagyon népszerű játékok, melyekkel a gyerekek akár órákon át is el tudnak játszani gyereknapon, céges családi rendezvényeken vagy akár üzlet megnyitókon. Egyedi reklám szélforgóink különlegessége abban rejlik, hogy három dimenziós papír forgójukat mindkét oldalán meg tudjuk emblémázni..

Elolvasom
csoki adventi naptár,  adventi naptár csoki,

Adventi csoki kalendárium, csoki adventi naptár karácsonyi céges ajándéknak

Ha tél, akkor karácsony, ha karácsony, akkor advent, ha adventi időszak, akkor pedig az adventi naptár nem hiányozhat! Szerencsére a csokis adventi kalendárium (már) nem csak a gyerekek kiváltsága, hiszen céges ajándékként kollégák és ügyfelek is kaphatják.

Elolvasom
Reklámcukorka, logózott cukor, céges mini cukorka fólia csomagolásban

Reklámcukor céges logóval emblémázva

Reklámédességgel promótálni egy terméket vagy vállalkozást egyértelműen jó ötlet, ezt mindenki tudja. Így egyáltalán nem véletlen, hogy a reklámajándékok jelentős részét az apró, logózott édességek teszik ki, melyek között a reklámcukorkák mindenképpen előkelő helyet foglalnak el.

Elolvasom
Reklámkeksz, logózott keksz, mini keksz kávé mellé egyedi fóliába csomagolva

Reklám keksz céges logóval

Ha éppen nagyban azon gondolkodsz, hogy milyen ötletes és hasznos reklámajándékkal kedveskedj már meglévő illetve jövőbeni partnereidnek, akkor egy finom, logózott, egyedi reklámkeksz mindenféleképpen remek választás az év bármely szakaszában!

Elolvasom
Egyedi szaloncukor reklámszaloncukor céges logóval, többféle ízben

Egyedi reklám szaloncukor nélkül nincsen céges karácsony

Igaz ugyan, hogy még csak most köszöntött be az ősz, viszont érdemes előre tervezni, és már most megrendelni a téli reklámajándékokat. Bizonyára minden alkalmazottad illetve céges partnered örömmel fogadja majd az édes, logózott szaloncukrokat, melyek nélkül nincsen céges karácsony!

Elolvasom
Megmutatjuk milyen reklámédességeket válassz kiállításokra, rendezvényekre! | ADGIFT Egyedi Reklámajándék

Ilyen reklámédességeket válassz kiállításokra, rendezvényekre!

Édességgel, finomságokkal reklámozni hálás dolog. Ezen nincs mit magyarázni :) Reklámédességek széles választékát találod nálunk, válogass bátran reklámcsokik, pralinék, reklámcukrok és kekszek között. Mint sok visszatérő ügyfelünk, képviseld Te is cégedet ötletes és finom reklámajándékkal kiállításokon, rendezvényeken vagy sajtótájékoztatókon. Az alábbiakban megtudhatod melyek azok az édességek, melyeket expókra, börzékre ajánlunk.

Elolvasom
Reklámcsoki, céges csoki, mini csoki, logózott csoki gyorsan, pár nap alatt!

Reklámcsoki, céges mini csoki pár nap alatt!

Hirtelen jött céges rendezvény vagy előre nem látott konferencia? Néha bizony fejfájást okozhat a megfelelő reklámajándék kiválasztása, hiszen biztosan Te is arra törekszel, hogy az ajándék mindenképpen „célba találjon”!

Elolvasom
10 találat
Oldalanként: