Reklámcsoki, céges mini csoki pár nap alatt!

Hirtelen jött céges rendezvény vagy előre nem látott konferencia? Néha bizony fejfájást okozhat a megfelelő reklámajándék kiválasztása, hiszen biztosan Te is arra törekszel, hogy az ajándék mindenképpen „célba találjon”!

Kétség kívül az egyik legjobb választás a logózott reklámcsoki, hiszen mindannyiunkban rejtőzik egy kis Gombóc Artúr, akire a legjobban a pocakján keresztül lehet hatni.

Éppen ezért bátran használd ki a csoki által nyújtott örömöket céged népszerűsítésére!

A reklám csokit borító papírra a céged logóján kívül akár fotót, marketing szöveget vagy egy telefonszámot is nyomtathatsz.

Rendelésed már 3-5 nap alatt el is készül, így akár hirtelen reklámajándéknak is tökéletes megoldás lehet!

Ezeket az egyedi logózott csokikat bátran ajánljuk konferenciákra, kiállításokra, rendezvényekre illetve akár recepcióra is!

Akkor lássuk is a logós reklámédességek reklámcsokik különböző variációit!

5 gr-os céges mini reklámcsokiEzzel a kisméretű logózott reklámédességgel még azoknak is a kedvére tehetsz, akik esetleg éppen egy diéta közepén tartanak!

Rajtad múlik, hogy milyen ötletes, egyedi grafikával szeretnéd díszíteni ezeket a jópofa apróságokat – legyen az fotó vagy céges embléma!

Ha biztosra szeretnél menni, rendelj mind a tej-, mind az étcsokoládés verzióból elegendőt – jelenlegi és jövőbeni partnereid (és gyerkőceik) biztosan értékelik majd a választás szabadságát!

20 gr-os logózott reklámcsokoládé


A nagyobb csoki egyet jelent a nagyobb élvezettel – és nem utolsó sorban a nagyobb reklámfelülettel!

Ragadd meg az alkalmat és vesd be ezt a kreatív opciót is céged népszerűsítésére - nyomtass a csokit körbeölelő papírgyűrűre azt, amit szeretnél – marketing üzenetet vagy akár termék fotót is!
Egy kreatív grafikával professzionális külsőt kölcsönözhetsz ezeknek a céges csokiknak!

Bátran rendelj belőlük többet, hiszen ezeknek az egyedi csokiknak a szavatossági ideje nem kevesebb, mint 6 hónap!

17 gr-os töltött kocka csokoládé


Ha az exkluzivitásra szeretnéd helyezni a hangsúlyt a reklámcsoki kiválasztásánál, akkor mindenképpen dönts ezek mellett az alkoholos krémmel töltött pralinék mellett – és nemcsak a jó hangulat lesz garantált bármelyik unalmas konferencián, hanem céged nevét is jobban megjegyzik majd jelenlegi és jövőbeni partnereid!

Lehetőséged van kávé, pisztácia, csokoládé vagy mandula ízesítést választani – ezek az ízek biztosan elnyerik majd partnereid tetszését.

2017. 09. 12.
Cimkék: