Stílusos reklám csokik, reklámédességek céges ajándéknak

Az ünnepek közeledtével biztos már Te is elkezdtél azon filózgatni gondolkodni, hogy milyen promóciós csokoládét, reklámédességet is kellene rendelni az idei évre. Szerencsére nálunk a lehetőségek tárháza szinte végtelen, mert a klasszikustól a formabontóig, a kicsitől a nagyig, az egyszerűtől az exkluzívig jóformán mindent megtalálsz a termékeink között.

Ebben az összeállításunkban a szuper elegáns reklámédességeket vesszük sorra, amelyek megjelenésükben leginkább egy kis ékszeres dobozra hasonlítanak!

Ami pedig a céges csokikat, bonbonokat illeti – hát bízvást állíthatjuk, hogy nem csak küllemükkel, hanem fenséges ízükkel is bárkit pillanatok alatt levesznek a lábáról.

A rendeléssel kapcsolatban érdemes tudni, hogy mivel minden rendelés egyedi, ezért az árat is egyedileg kalkuláljuk, melyben nagyban függ a rendelt termék mennyiségétől, méretétől, a grafika színeinek számától, bonyolultságától – meg még egy sor más tényezőtől.

Nyugodtan kérdezz, ha valamiről több infót szeretnél – örömmel segítünk!

63-0240-80
Az egyik legnépszerűbb termékünk a 4 db-os töltött reklámcsoki egyedi, elegáns dobozban.

A négyszögletű, reklám csokik tölteléke egy leheletnyi alkohollal készül, és több féle ízben rendelhető.

A céges csokik papírjára és a dobozra nyomtathatod céged logóját, karácsonyi grafikát vagy egy kedves kis üzenetet, igazából bármit, amit csak szeretnél, mert digitális és ofszet nyomtatással minden megvalósítható.

Ebből a fajta reklámédességből idejében érdemes rendelned, ugyanis a gyártási idő 3-4 hét, a minimális rendelési mennyiség 50 db.

 63-2170-80
Népszerűség tekintetében a 9 db-os kiszerelésű logózható csokoládé desszert sem marad el az előzőtől, sőt!

Ezek az első osztályú csokoládék szintén finom, alkoholos krémmel vannak töltve és aranyszínű fóliába vannak csomagolva és az egyedi csokikat körbeölelő extra papírgyűrű szabadon logózható, csakúgy, mint a papírdobozuk.

Ennél a típusnál is érdemes észben tartani azt, hogy az átfutási idő 3-4 hét, szóval ne felejtsd el idejében megrendelni őket!

A minimális rendelési mennyiség csupán 50 db, a doboz súlya pedig 175 gr.

63-7070-80
Az egyik abszolút favoritunk kétség kívül a dobozos csoki tallérok szemet gyönyörködtető szelekciója!

A 9 db csoki tallérra 9 db különböző gyümölcsös vagy magos feltétet választhatsz, jelesül málnásat, kókuszosat, epreset, csokisat, ribizliset, kiwiset, mogyorósat, mandulásat és cseresznyéset.

Nem rossz, igaz?

Ha már döntöttél, hogy milyen feltéteket szeretnél, akkor már csak a doboz külleme van vissza hátra – mely amellett, hogy egyedileg logózható, készülhet teljes felületén nyomtatott fehér kartonból, fényes vagy arany kartonból dombornyomással (zárójelben megjegyeznénk, hogy ez nagyon elegáns!), illetve egyszínű, kreatív kartonból egy színes prégeléssel.

(A prégelésről dióhéjban: olyan eljárás, melynek során a betűket, vonalas ábrákat préselünk pl. könyvek borítójára vagy dobozok kartonjára pl arany fólián keresztül)

Ezekből az egyedi, céges csokikból a minimális rendelési mennyiség 50 db, viszont szerény véleményünk szerint ez több, mint valószínű, hogy kevés lesz, szóval érdemes többet rendelned :)

A gyártási idő kb. 3-4 hét, ezért minél hamarabb indítod el a rendelést, annál jobb!

63-8270-80
A kilences számnál maradva figyelmedbe ajánljuk a 9 db-os, egyedi bonbon szettünket.

A pralinék finom, krémes tölteléke gondoskodik a desszert ízéről, míg az ezüst vagy arany dombornyomott doboz a tetszetős csomagolásról.

A kis kerek, egyedi csokik egyenként kis papír desszert kapszlikban kerülnek a dobozba, melyre különböző színű masni választható.

A gyártási idő kb 3-4 hét, a minimális rendelési mennyiség szintén 50 db.

63-0212-81
Végezetül pedig hadd jöjjön egy kreatív, stílusos, ünnepi és finom desszertköltemény, a 3 soros csokoládé üzenet!

Erre az ünnepi jó kívánságra minden már meglevő és jövőbeni partnered garantáltan emlékszik majd.

Az üzenet szövegéhez 30 db kocka csoki áll rendelkezésedre – azokra a csokikra, amikre nem kerül betű, választhatsz levél vagy karácsonyfa szimbólumot.

Továbbá 3 féle ízű csokiból is választhatsz, jelesül tej-, desszert- illetve fehér csokiból.

A promóciós csokik arany vagy ezüst színű tálcán kerülnek a tetszés szerint emblémázható papírdobozba.

Ennek a kreatív reklámajándéknak a gyártási ideje kb. 3-4 hét, minimális rendelési mennyisége pedig mindössze 50 db.

 

Ünnepekre fel!

2018. 07. 11.
Cimkék: